Over Ons

Supastar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor!

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

Supastar is naast organisator van musicalstages voor kinderen en jongeren ook een platform waar vraag en aanbod van artistieke producties kunnen samen komen in de meest brede zin. Ben je op zoek naar podiumtalent in de leeftijdsgroep 6-25 jaar oud ? Dan kunnen wij je helpen met castings en productie. Of wil je online content over je project en een goed zichtbare plek om ermee naar buiten te komen? Dan zorgen wij samen met onze talenten voor een doelgroepgerichte campagne op onze kanalen.

Aan welke kant van een artistiek project je dus ook staat, Supastar kan je helpen met je droom. Vertel ons wat je wilt en wij gaan met je aan de slag!

#DaretoDream