FAQ


Is er een Kiss and Ride voorzien voor de externen?

Aan de ingang van de Nieuwe Vrede voorzien wij voor de externen een Kiss and Ride zone. Op deze manier hoeft u geen parkeerplaats te zoeken en kunt u onderlinge afspraken met uw zoon/dochter maken om het brengen en ophalen vlot te laten verlopen.

Is ervaring vereist om deel te nemen aan de stage?

Neen, absoluut niet! Everybody is a star!

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan vanaf woensdag 19 december 2018 om 13u00.

OPGELET: Inschrijven kan enkel via deze website (www.supastar.be). Op geen enkele andere website kun je je inschrijven voor de SupaStarstage met Tatyana Beloy en tal van BV's.

Kan ik annuleren? Is dit kosteloos?

Wanneer je je deelname aan de SupaStar-stage annuleert gelden de volgende voorwaarden:

  • Indien je uitschrijft voor 01/05/2019: ben je 100 euro verschuldigd.
  • Indien je uitschrijft na 01/05/2019 ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Waarom betaal je €5 lidgeld via SupaStar?

Als vzw is SupaStar verplicht om te werken met leden en dat is ook de reden waarom het lidgeld elk jaar betaald moet worden. Uw lidmaatschap is dus steeds maar 1 jaar geldig. 

Hoe werkt de wachtlijst?

Als ik op de reservelijst sta, wanneer weet ik of ik mee kan of niet?
SupaStar contacteert je van zodra er een plaatsje vrijkomt. Dan kunnen ze  alsnog je inschrijving in orde brengen. Maar of en wanneer dat zal gebeuren, is moeilijk te voorspellen.

Wat met de medicatie van mijn kind?

Het is belangrijk dat u de medicatie zelf meegeeft, de nodige uitleg schriftelijk toevoegt én doorgeeft aan de hoofdanimator/eindverantwoordelijke van de stage. SupaStar mag zelf geen medicatie meer meenemen op stage. Wij mogen kinderen enkel medicijnen toedienen als deze door de ouders meegegeven zijn. Het is dus van groot belang dat alles goed uitgelegd wordt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan op kamp

Heeft mijn kind zakgeld nodig?

Dit hangt af je leeftijd. Benjamins geven hun zakgeld in bewaring bij de animatoren waardoor de kinderen vrijblijvend in de cafetaria van De Nieuwe Vrede een frisdrankje kunnen kopen. 

Voor de junioren hebben we geen systeem voorzien. Zij mogen hun zakgeld op eigen verantwoordelijkheid bijhouden.

Hoe ziet een stagedag eruit?

Van maandag tem donderdag heb je tijdens de voormiddag 3 uur les. Telkens één uur zang, één uur dans en één uur toneel. Die worden gegeven door vaste docenten. Je werkt tijdens deze lessen aan het optreden dat op vrijdag plaatsvindt.

In de namiddag volg je 2 workshops van 75 minuten. Die worden gegeven door wisselende coaches. Dat kan gaan van een rustige sessie happy-yoga tot een intensieve dance-battle sessie. Elke dag staat er iets anders op het programma.

Op vrijdag wordt er vanaf ’s ochtends gerepeteerd in de zaal van het optreden. Vanaf 15u zijn er 2 optredens voorzien van telkens ongeveer één uur. Iedereen neemt deel aan beiden toonmomenten.

Hoe laat begint de stage en hoe laat stopt het?

INTERN
Voor alle internen begint de stage telkens op zondagavond om 19u00. De stage eindigt op vrijdag na het tweede toonmoment.

EXTERN
De lessen beginnen stipt op 9u00 en stoppen om 16u30. De externen kunnen vanaf 8u30 worden gebracht en tot 17u00 opgehaald worden in de Nieuwe Vrede.

Waar vinden de stages plaats?

Antwerpen: De Nieuwe Vrede - Vredestraat 16, 2600 Antwerpen

Waar vinden de optredens plaats?

Antwerpen: Zuiderpershuis - Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen

Waar is de slaapplaats?

Antwerpen: Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen