Ledenplatform

jouw SupaParty!


Vraag hier jouw SupaParty aan!
Vul jouw naam en nummer in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

SupaParty

SupaStar workshop bij jou thuis!

Op jouw verjaardag ben jij de Star!

Is jouw zoon/dochter bijna jarig, en wil je eens iets origineler organiseren dan de zoveelste trip naar de schaatsbaan of de binnenspeeltuin? Wil je hem/haar een unieke ervaring bezorgen waar nog lang over gesproken zal worden? Dan kunnen wij jou helpen!

Maak kennis met onze SupaParty workshops: een onvergetelijke ervaring voor alle jarige Supastars! Wij maken van jouw kind een echte star op zijn of haar verjaardag – want wat is er nu leuker dan je eigen persoonlijke verjaardagsvideoclip opnemen?

Tijdens deze workshop komt er iemand van Team Supastar langs bij jou thuis. Na de kennismaking volgt er al een eerste leuke verrassing: een kaartje met verjaardagswensen van niemand minder dan Tatyana Beloy!

Daarna is het tijd voor het echte werk, en worden de zang en dans op het “Team Supastar”-lied aangeleerd! We nemen hier voldoende tijd voor zodat zeker iedereen kan schitteren in deze video. Wanneer we voldoende gerepeteerd hebben, wordt deze speciale videoclip opgenomen!

Dit verjaardagsfeest is een uniek concept dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw zoon/dochter. Nadien krijgen jullie natuurlijk ook de videoclip doorgestuurd zodat jullie een blijvend aandenken hebben aan dit fantastische verjaardagsfeest!

Wat voorzien wij?

Wij voorzien al het benodigde materiaal – camera, radio, muziek, partituren, … Daarnaast voorzien wij ook een leuk cadeau voor de jarige!

Het enige wat jullie thuis moeten voorzien, is een grote ruimte om de videoclip aan te leren en op te nemen.

*SupaParty's zijn niet mogelijk in juli en augustus.

Meer info? Mail naar party@supastar.be

 
 
 
 
 

Foto's

Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

 
 

Contact

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
+32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be